#EenmetHeerenveen Tour: dag 4

28 mei 2020 19:59

Niet vreemd opkijken wanneer Johnny Jansen of Joey Veerman deze week bij jou op de bel drukt. Spelers, trainers en medewerkers van sc Heerenveen trekken er in het kader van de seizoenkaartcampagne op uit om zoveel mogelijk supporters van de club te bezoeken. Onder het motto 'Een met Heerenveen' worden seizoenkaarthouders die reeds verlengden met een presentje persoonlijk bedankt en hoopt de club twijfelaars te overtuigen.

6448836775d2e.jpg

Overzicht dag 1: Oudehaske, Oranjewoud, Mildam, Oldeberkoop en Oldeholtpade
Overzicht dag 2: Rotsterhaule, Rohel, Woudsend, Terkaple, Terherne, Goingarijp, Akmarijp, Surhuisterveen, IJlst, Hommerts, Heeg, Donkerbroek en Balk
Overzicht dag 3: Belronde

Dag 4
Op de vierde dag van de #EenmetHeerenveen Tour bezoekt sc Heerenveen Akkrum, Heerenveen zelf en het nabijgelegen Nes. In deze dorpen gaan namens de club onder meer teammanager Herman van Dijk, commercieel manager Martin Koopman, accountmanagers en oud-spelers Ronnie Venema en Joris Voest, Doan Van Hau en Rami Hajal langs onze supporters.

Bijzonder is dat donderdagavond ook leden van Sportief Partners vv Nieuweschoot en vv Akkrum in hun eigen regio meelopen. Wanneer supporters een seizoenkaart van sc Heerenveen afnemen en bij het bestelproces een speciale code invoeren, komt 10 euro ten goede aan de betreffende amateurvereniging. Deze regeling geldt voor alle Sportief Partners van sc Heerenveen. Voor een overzicht van al deze clubs klik je hier.