Familievak krijgt stap voor stap gestalte

07 februari 2020 14:10

Met ingang van het seizoen 2020/2021 beschikt sc Heerenveen in het Abe Lenstra stadion over een vak voor families. Momenteel worden hiervoor de eerste stappen door de club al gezet. Na de invoering van speciale ticketprijzen kunnen vanaf zaterdag consumptie-arrangementen afgenomen worden.

6376787b68e22.jpg

De vakken 29 en 429 vormen vanaf komend seizoen officieel het familievak binnen het Abe Lenstra stadion. Nu al gelden voor het familievak in spe speciale prijzen. Daarbij geldt dat een combinatie van een jeugdkaart (t/m 17 jaar, 9 euro p.p.) met een volwassenenkaart (17,50 euro p.p.) toegang geeft tot het vak.

Vanaf zaterdag, bij de wedstrijd tegen VVV-Venlo (aftrap: 19.45 uur), kan een consumptie-arrangement gekocht worden (5,50 euro p.p.). Deze aanbieding bestaat uit een bakje patat met een frikadel of kroket, plus één drankje (koffie, thee, sinas of Capri-Sun).

Ook de volgende stap als opmaat richting het familievak staat al gepland. Vanaf het thuisduel met ADO Den Haag wordt de mogelijkheid toegevoegd dat er in de buurt van het familievak geparkeerd kan worden.

Tickets kopen?
Wil je de wedstrijd tegen VVV-Venlo bijwonen vanuit het familievak? Bestel via deze link je kaarten.