Feanfans On Tour: met de spelersbus naar Ajax-thuis

27 februari 2020 15:52

Heb jij altijd al eens met de officiële spelersbus van sc Heerenveen naar het stadion willen gaan? Supporters uit Meppel en Steenwijk e.o. krijgen die kans op zaterdag 7 maart, voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. De spelersbus verandert dan voor even in een speciale supportersbus, die sc Heerenveen vanuit deze regio's bij de volgende thuiswedstrijden laat rijden.

63258fc3ed99e.jpg

In samenwerking met supporters uit Meppel en Steenwijk en busmaatschappij Arriva start sc Heerenveen het initiatief 'Feanfans On Tour'. Als dit een succes wordt, wil de club het concept vanaf komend seizoen uitbreiden naar andere regio's waar veel supporters wonen.

Seizoenkaarthouders kunnen op wedstrijddagen nu al gratis met Arriva-bussen naar het Abe Lenstra stadion reizen, maar niet voor iedereen is dat een mogelijkheid. sc Heerenveen vindt dat vervoer geen reden mag zijn om thuis te blijven. Iedereen moet het stadion kunnen bereiken en dus de wedstrijd kunnen bezoeken.

Kom jij uit (de regio) Meppel of Steenwijk en lijkt het jou ook ideaal: gemak, sportiviteit en gezelligheid combineren? Dan kun je gebruikmaken van deze geweldige primeur, op de avond dat de kraker tegen Ajax wordt gespeeld. Bovendien wordt er onder de bussupporters een wedstrijdbal met handtekeningen van de complete sc Heerenveen-selectie verloot. Wees er snel bij, want vol is vol. Klik hier en bestel vanaf 7,50 euro jouw retourtje.