Foto"s: Presentatie en release jubileumboek

10 juli 2020 17:58

Erevoorzitter Riemer van der Velde ontving vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen uit handen van algemeen directeur Cees Roozemond. Tijdens de officiële presentatie op het veld in het Abe Lenstra stadion werd het naslagwerk ook uitgereikt aan Maarten de Jong, Eddy Bosman, Johnny Jansen, Bart Hainja, Gertjan Verbeek, Gerald Sibon, Foppe de Haan en Janneke Lenstra.

646451b36d97d.jpg

De eerste boeken werden een voor een – coronaproof – door de auteurs aan door hen uitgekozen personen overhandigd. Zo koos Lex Muller voor De Jong, Herman Joustra voor Bosman, Ruud Verkamman voor Jansen, Henk Mees voor Hainja, Johann Mast voor Verbeek, Hielke Biemond voor Sibon, Matty Verkamman voor De Haan en Jaap Visser voor Lenstra (dochter van Abe).

Na de presentatie van het jubileumboek konden ook de supporters die het boek hadden gekocht het vijf kilo wegende collectorsitem ophalen bij de Feanstore. Aan het einde van de middag stond al een flinke rij voor de clubwinkel met smart te wachten.

Te koop in de Feanstore
In 100 jaar vv & sc Heerenveen worden de historische momenten van vv en sc Heerenveen uitvoerig en boeiend beschreven. Alle wedstrijden, alle spelers en alle doelpunten worden nauwgezet gerangschikt. De clubiconen worden daarbij speciaal en fraai belicht. Heb jij het boek nog niet besteld? Ga dan naar onze Feanstore of klik hier.