Geen voetbal tot april, stadion en Feanstore gesloten

12 maart 2020 15:28

sc Heerenveen neemt enkele (gedwongen) maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De overheid besloot donderdag dat alle evenementen met meer dan honderd personen tot april niet mogen plaatsvinden. Het Abe Lenstra stadion en de Feanstore blijven tot nader order gesloten.

61476fb9158c6.jpg

Voor sc Heerenveen betekent dit dat alle wedstrijden van het eerste elftal en de jeugd komen te vervallen die tot en met 31 maart op het programma stonden. Daarnaast worden alle overige evenementen in de maand maart afgelast. Ook door de geplande OSSH-activiteiten in maart gaat een streep.

Geen RKC-thuis
De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, die op zaterdag 21 maart gespeeld zou worden, gaat niet door. Dinsdag werd al besloten dat de uitwedstrijd tegen Willem II niet door kon gaan vanwege het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer beide eredivisieduels worden ingehaald. Alle activiteiten van het eerste elftal zijn tot en met 31 maart besloten.

Stadion en Feanstore gesloten
Het Abe Lenstra stadion blijft tot nader order gesloten en is telefonisch of online bereikbaar. Dit geldt ook voor de Feanstore. Onze webshop vind je hier.

Heb je vragen over ticketing? Neem contact op met onze Supporters Service. Zij zijn via WhatsApp (06 - 54 20 02 03) van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar.