Heroes steunen heroes in coronatijd

24 maart 2020 12:01

Om het zorgpersoneel in Friesland te bedanken en een hart onder de riem te steken, sturen leden van Junior Heroes tijdens de coronacrisis ingekleurde tekeningen naar de Friese ziekenhuizen. De jongste sc Heerenveensupporters én ambassadeur Warner Hahn hebben daarbij een boodschap voor alle ziekenhuismedewerkers: jullie zijn onze helden.


De tekening is speciaal voor deze actie ontworpen. Eenmaal ingekleurd worden ze naar de ziekenhuizen MCL in Leeuwarden, Nij Smellinghe in Drachten, Antonius in Sneek en Tjongerschans in Heerenveen digitaal opgestuurd. Onze heroes (of een ouder of verzorger) delen op social media (Facebook, Twitter en/of Instagram) een foto waarop de tekenaar de tekening aan het zorgpersoneel laat zien. Een of meerdere ziekenhuizen en sc Heerenveen worden daarin getagd.

Nadat het op social media is gedeeld, vraagt sc Heerenveen de kaartjes en tekeningen niet weg te doen, maar te bewaren. Wanneer de coronatijd voorbij is, wil de club alle creativiteit van zijn Junior Heroes graag ontvangen, zodat het ook nog fysiek kan worden overhandigd aan de heroes in de ziekenhuizen. Niet-Junior Heroesleden kunnen uiteraard ook meedoen. Zij kunnen via deze link lid worden van de kidsclub.

64243a7b052f3.jpg
Doelman Warner Hahn en Heero, tijdens een eerder bezoek aan ziekenhuis Tjongerschans