Lees hier het bericht richting onze seizoenkaarthouders

12 mei 2020 13:50

sc Heerenveen stuurde dinsdag een e-mail naar alle seizoenkaarthouders en losseticketkopers die de vanwege het coronavirus geschrapte duels niet konden bijwonen. In het bericht naar onze seizoenkaarthouders is daarnaast de verlengoptie aangeboden, omdat ons deze vraag meer dan eens werd gesteld.

Om de club te steunen, roepen supportersverenigingen FeanFan en Nieuw Noord hun leden wel op te verlengen. Een dankbaar en prachtig gebaar.

Update: Naar aanleiding van de vele positieve reacties hebben we besloten dat de Supporters Service vanaf woensdag 13 mei tussen 10.00 en 15.00 uur geopend zal zijn. Vanaf dan kunnen supporters ook op werkdagen fysiek bij ons terecht voor het verlengen van de seizoenkaart.

64440145040ba.jpg

Beste seizoenkaarthouder,

We hopen dat alles goed gaat met jou en je naasten. Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien. Dat de wedstrijd tegen Ajax in een vol Abe Lenstra stadion ons laatste duel van het seizoen zou zijn, had niemand verwacht of ooit zien aankomen.

Begrip, steun, geduld
Tegen het coronavirus kunnen en willen we niet spelen. Overmacht. Nood. Jij begrijpt dat maar al te goed. Er zijn belangrijkere zaken dan voetbal. Bedankt voor je begrip. Bedankt voor je steun. Voor jou misschien vanzelfsprekend, voor ons heel bijzonder. En bedankt voor je geduld, want ook wij hadden niet meteen overal een antwoord op.

Tot nu. Vanwege het coronavirus heb jij als trouwe seizoenkaarthouder drie thuiswedstrijden moeten missen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid op tegemoetkoming in de vorm van een voucher. Mocht je hier echter van afzien, help je in deze tijd met dit gebaar en je onvoorwaardelijke steun jóúw club enorm. In dat geval: tige, tige tank.

Vaste, taaie band
We worden in deze tijd behoorlijk op de proef gesteld met z'n allen. Maar ondanks alle narigheid om ons heen en die verplichte anderhalve meter voelt onze band soms vaster en taaier dan ooit tevoren. We horen, zien en lezen overal hartverwarmende reacties. Aan de telefoon, op straat, op social media.

Met nog zoveel vraagtekens, met nog zoveel onduidelijkheden, maar met zoveel liefde voor de club vragen velen 'wanneer we nou eindelijk onze seizoenkaart(en) kunnen verlengen en onze club kunnen helpen'. Daarom weten we zeker: nooit wordt onze band verbroken. Onze band die ons verbindt: gisteren, vandaag en morgen.

Jouw seizoenkaart(en) verlengen voor het jubileumseizoen 2020/2021 doe je door hier te klikken.

Vragen?
Voor al jouw vragen zijn wij deze week woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur bereikbaar via ons telefoonnummer 0513-612100. Appen of mailen kan natuurlijk ook: stuur je vraag via WhatsApp naar 06-54200203 of mail naar supportersservice@sc-heerenveen.nl.

Nogmaals bedankt voor je begrip, steun en geduld. We missen je, hou vol, uiteindelijk zien we elkaar weer,

sc Heerenveen