Nieuwe partner: Ricoh Business Center Noord B.V.

08 juni 2020 13:22

sc Heerenveen heeft Ricoh Business Center Noord B.V. mogen verwelkomen als nieuwe partner. Het bedrijf uit Drachten heeft een sponsorovereenkomst getekend voor de duur van twee seizoenen en voorziet de Friese eredivisionist onder meer per direct van nieuwe printers.

645389c307d7b.jpg
Salesmanager Annemiek Scheltinga (l) en Wybren Ykema, directeur Ricoh Business Center Noord B.V.

Ricoh Business Center Noord B.V. is partner van de multinational Ricoh. Het bedrijf uit Drachten helpt organisaties met vraagstukken op het gebied van printen en scannen met als doel efficiënter, duurzamer en productiever te werken. Oplossingen variëren van het leveren van een (multifunctionele) printer tot het volledig beheren en onderhouden van complete printomgevingen.

Ricoh Business Center Noord B.V. helpt ruim 850 organisaties met het beheersen van hun analoge en digitale bedrijfsprocessen. Directeur Wybren Ykema: "De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot marktleider in het Noorden op het gebied van zorgeloos printen en digitaliseren. Met onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels een begrip in Noord-Nederland. Daar past een samenwerking met sc Heerenveen uitstekend bij."