Partnerclubs halen 33.672 euro op met sponsorloop

15 juli 2020 10:25

Als onderdeel van het programma voor de partnerverenigingen van sc Heerenveen stond er in april een grote sponsorloop gepland voor jeugdspelers, bij het Abe Lenstra stadion. Door de coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Er waren echter al heel wat sponsors aangemeld. Daarom is besloten om de actie toch af te maken, bij de amateurclubs zelf.

638567a2de675.jpg
Foto van de sponsorloop bij het Abe Lenstra stadion in 2019

De deelnemers konden met de sponsorloop mooie prijzen winnen, waaronder 'de wedstrijd van je leven'. Veel jeugdspelers gingen dan ook direct fanatiek op zoek naar sponsors voor hun eigen club. Alle clubs en alle deelnemers kregen een speciale actiepagina op sponsorloop.nl, die ze konden delen met iedereen.

 

Samen hebben de partnerverenigingen maar liefst 33.672 euro opgehaald. Het was jammer dat de actieperiode halverwege stil moest worden gezet vanwege het coronavirus, want anders was de opbrengst ongetwijfeld nog hoger uitgevallen. Desondanks hebben de jeugdspelers samen een prachtig bedrag opgehaald, waar de penningmeesters van alle partnerverenigingen vast erg blij mee zullen zijn.

 

Guus, van vv Kollum, had de meeste sponsors van allemaal. In z’n eentje zamelde hij binnen twee weken maar liefst 86 donaties in, goed voor 489 euro voor zijn club. Mede door de topprestatie van Guus haalde vv Kollum maar liefst 3.971 euro op met deze actie. Het shirt met handtekeningen van sc Heerenveen is dan ook dik verdiend.Klik hier voor de resultaten van alle partnerclubs.