Rabobank is ook komende drie jaar partner

11 september 2020 10:30

Ook de komende drie seizoenen is Rabobank als partner verbonden aan sc Heerenveen. Daarmee wordt er wederom een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de lange en rijke samenwerking tussen de twee partijen, die al in 1984 begon. Rabobank is een van de meest langstzittende sponsoren van de club.

64994698ee5f4.jpg
V.l.n.r.: Cees Roozemond (algemeen directeur), Henk de Boer (directielid Rabobank) en Martin Koopman (commercieel manager)

In de 36 jaar dat Rabobank sponsor is van sc Heerenveen is de bank naamgever geweest van verschillende initiatieven, waaronder de Rabobank Voetbal-Feandagen. "Wij zijn trots al zoveel jaren partner te zijn van sc Heerenveen, prachtig dat we dit weer voor drie jaren hebben kunnen verlengen", aldus Henk de Boer, directielid Rabobank en ondertekenaar namens de Friese Rabobanken. "De unieke sfeer en het samengevoel dat sc Heerenveen uitstraalt, past bij ons als coöperatieve Friese Rabobank. Wij wensen de club het komende seizoen veel succes."

Goed partnerschap
Commercieel manager Martin Koopman is vanzelfsprekend ook blij met de nieuwe overeenkomst. "Als je het bij sc Heerenveen hebt over trouwe sponsoren, gemeten in jaren, kun je niet om Rabobank heen. Al 36 jaar verbonden aan de club. Dan kun je wel spreken van een goed partnerschap. We zijn heel blij en trots dat we de samenwerking weer met drie jaar mogen verlengen."