sc Heerenveen verwelkomt TOTO als businesspartner

22 juli 2020 11:00

De komende drie seizoenen is TOTO als businesspartner verbonden aan sc Heerenveen. Beide partijen hebben daarbij de intentie voor een langere samenwerking. Het partnerschap komt onder meer tot uiting op de mouw van het shirt, waar het logo van TOTO te zien zal zijn.

647122f3845af.jpg
Sam Depoortere (Business Director TOTO) en Martin Koopman (commercieel manager sc Heerenveen)

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is een van de zeven spellen van Nederlandse Loterij.

TOTO is verheugd met het partnerschap. "Een club met zo’n rijke historie en mooie tradities, daar voelt Koning TOTO zich thuis", zegt Sam Depoortere, Business Director. "TOTO is trots om vanaf komend seizoen sponsor te zijn van sc Heerenveen en zichtbaar te zijn op het wedstrijdshirt en in het prachtige Abe Lenstra stadion."

Op zijn beurt is ook sc Heerenveen content met de samenwerking. "TOTO is al jaren onlosmakelijk verbonden met voetbal", stelt commercieel manager Martin Koopman. "Als sponsor van het bekertoernooi en de komende tijd als partner van sc Heerenveen. Met TOTO hebben we in ons jubileumjaar een sponsor van naam aan de club weten te binden. Samen gaan we voor een win-winsituatie."