Seizoenkaart verlengen? Het kan op korte termijn

27 april 2020 17:32

sc Heerenveen wil het op korte termijn mogelijk maken dat supporters hun seizoenkaart kunnen verlengen, dan wel aanschaffen. Dat zei algemeen directeur Cees Roozemond maandag tijdens een tweede Q&A. “Supporters stellen ons al een tijdje de vraag wanneer ze hun seizoenkaart nou eindelijk kunnen verlengen. Die clubliefde en loyaliteit willen we zo snel mogelijk beantwoorden door te beginnen met de seizoenkaartcampagne.”

64396871ee199.jpg

Als supporters al “een tijdje” vragen naar de mogelijkheid om te verlengen, waarom is sc Heerenveen dan nog niet begonnen met de seizoenkaartcampagne? “Vanuit de Eredivisie wil men hier breed in optrekken”, zegt Roozemond. “Daar willen we uiteraard graag in meedenken en -werken. Toch streven wij ernaar, ondanks alle vraagtekens die er nog zijn met betrekking tot het voetbal in Nederland en Heerenveen, op korte termijn met onze campagne te zijn gestart. Wij en onze supporters staan te popelen.”

De seizoenkaartcampagne ziet er anders uit dan vorige jaren, legt Roozemond uit. “In deze tijd is een grote wervingscampagne niet gepast. Daarnaast zijn aan de seizoenkaart nu diverse voorwaarden verbonden, ten gunste van de supporter. We houden rekening met elk scenario, want wanneer er precies weer wordt gevoetbald en of dat mét of zónder publiek is, weten wij ook niet. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze supporters seizoenkaarten onder voorwaarden kunnen afnemen. Als club hebben we daar ook alle behoefte aan. We hebben elkaar hard nodig. Altijd, maar zeker nu.”