Terug bij de OSSH: Van Veen Tegels & Sanitair

16 oktober 2020 11:55

sc Heerenveen heeft Van Veen Tegels & Sanitair weer mogen verwelkomen als sponsor. De tegelhandel en het tegelzetbedrijf uit Sint Nicolaasga sluit zich per direct aan bij sc Heerenveen en de businessclub. Helemaal nieuw in het Abe Lenstra stadion is Van Veen Tegels & Sanitair niet: eerder was het familiebedrijf al 28 jaar OSSH-lid.

65289e3d0bcbb.jpg
V.l.n.r.: Annemiek Scheltinga, Rein van Veen en Femke van Veen

Bij Van Veen Tegels & Sanitair werken onder meer zo'n twintig tegelzetters, drie installateurs en twee timmermannen. "Samen vormen we een krachtig team, met een grote deskundigheid en ervaring", zegt badkamer- en tegelspecialist Femke van Veen. "Onze passie zit hem in tegels en badkamers. Zowel het leveren en aanbrengen van tegels en sanitair, als het compleet renoveren en inrichten van badkamers."

Van Veen Tegels & Sanitair begeeft zich niet alleen op de particuliere markt, geeft Van Veen aan. "Wij voeren bijvoorbeeld ook veel renovatiewerkzaamheden uit voor woningcorporaties en nieuwbouwprojecten voor aannemers." Die corporaties en aannemers zou Van Veen straks weer kunnen ontmoeten bij (zakelijke) evenementen in het Abe Lenstra stadion, wanneer het weer is toegestaan. "We zijn trots dat wij weer verbonden zijn aan deze mooie club."