TOTO ook sponsor van sc Heerenveen Vrouwen

04 september 2020 11:32

Zoals bekend is TOTO vanaf dit seizoen partner van sc Heerenveen. Nu mag ook de vrouwentak TOTO verwelkomen als sponsor. Het logo van TOTO staat de komende drie jaar bij de vrouwen op de mouw. "Het is voor ons waardevol dat we een naam als TOTO voor een aantal jaren aan ons kunnen binden", zegt voorzitter Jessica Roosenburg. "Dat is goed voor onze ontwikkeling en stabiliteit."

65007986f4667.jpg

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is een van de zeven spellen van Nederlandse Loterij.

TOTO is na Ausnutria de tweede sponsor in korte tijd die zowel bij de mannen als de vrouwen op het shirt komt te staan. "Dat een partij die zo verbonden is met voetbal ervoor kiest om samen te werken met de mannen en de vrouwen is een mooie stap voorwaarts in gelijkwaardigheid", zegt Roosenburg. "Als je bij ons sponsor wordt, dan ga je mee op reis in de ontwikkeling van vrouwenvoetbal. TOTO is dus zo stoer."

Grote ontwikkeling
Ook TOTO is verheugd met het sponsorschap. "Als partner van de KNVB support TOTO het Nederlandse voetbal al jaren", zegt Arno de Jong, Chief Marketing Officer. "Vanaf dit voetbalseizoen heeft TOTO de steun vergroot door sponsor te worden van tien eredivisieclubs. Daar voegen we nu ook de vrouwenteams van deze clubs aan toe die in de Eredivisie Vrouwen spelen."

"Voor TOTO is het sponsorschap met sc Heerenveen Vrouwen een logische stap", vervolgt De Jong. "Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door. Dat geldt ook voor de Eredivisie Vrouwen. De ambities zijn groot. Met de sponsoring van vier voetbalclubs uit de eredivisie, waaronder sc Heerenveen, leveren wij een bijdrage aan deze mooie ambitie. Daarnaast verdiepen we de samenwerking met deze clubs."