Wedstrijdbezoek in coronatijd: vragenlijst voor seizoenkaarthouders

11 augustus 2020 17:24

Het is een hele operationele puzzel voor sc Heerenveen om wedstrijdbezoek in coronatijd in goede, veilige en verantwoorde banen te leiden. De verwachting is dat bij de seizoensstart – op zaterdag 12 september tegen Willem II – helaas niet alle seizoenkaarthouders aanwezig mogen zijn. Voor een zo eerlijk mogelijk proces vraagt sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders vóór zaterdag 22 augustus een vragenlijst in te vullen.

648822fac9ea6.jpg

Begin deze week heeft sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders een e-mail gestuurd met daarin alle informatie rondom wedstrijdbezoek in coronatijd. In de mail staat een link naar een speciaal webformulier waarin iedere seizoenkaarthouder zijn of haar voorkeuren voor de eerste drie thuiswedstrijden van dit seizoen kan doorgeven. Informatie over de resterende wedstrijden voor de winterstop volgt in een later stadium en is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Ben jij seizoenkaarthouder en heb je geen e-mail van ons ontvangen? Alle informatie over wedstrijdbezoek in coronatijd is ook te lezen op onze website, op een speciale pagina. Hier vind je de laatste updates, het toewijzen van de beschikbare kaarten, de voorwaarden, de gezondheidscheck en een link naar de vragenlijst. Heb je tips en/of suggesties voor de organisatie? Neem dan contact op met onze Supporters Service.