Wie verras jij met een van deze ansichtkaarten?

16 april 2020 14:22

Je kan ze niet zijn ontgaan: de foto's van het Abe Lenstra stadion vanuit de lucht. Met drie bemoedigende acties stak sc Heerenveen vrijdagavond iedereen in deze coronatijd een hart onder de riem. Een drone legde het verlichte stadion vanuit verschillende hoeken vast. Die foto's kunnen nu als ansichtkaart verstuurd worden: klik hier. Wie steek jij een hart onder de riem door hem of haar een kaart te sturen?

64293c9a79771.jpg

Wie kan in deze periode wel een oppepper of bedankje via de post gebruiken? Stuur hem of haar dan een unieke ansichtkaart met daarop het bij nacht verlichte Abe Lenstra stadion. Deze zijn vanaf nu in de Feanstore verkrijgbaar. Vul zijn of haar (of je eigen) adres tijdens het bestelproces in als 'afwijkend afleveradres' en wij versturen de kaart naar dit adres. Je hebt wat betreft de voorkant de keuze uit vier opties:

Op de achterkant van elke kaart staat standaard de tekst 'wij missen jullie, hou vol, uiteindelijk zien we elkaar weer'. Het laten versturen van een kaart kost 1,25 euro (excl. verzendkosten).

Persoonlijke boodschap
Wil je nog een persoonlijke boodschap op de achterkant van de kaart laten zetten? Dat kan. Stuur na afronding van jouw bestelling direct een e-mail naar . Vermeld daarin jouw naam, het bestelnummer en de persoonlijke boodschap. Wij zetten de tekst op de kaart en doen 'm voor je op de bus.

Canvas
Na het verspreiden van het bij nacht verlichte Abe Lenstra stadion kreeg sc Heerenveen veel vragen binnen of de foto's ook op canvas besteld kunnen worden. Binnenkort is dat mogelijk. Hou voor meer informatie onze website in de gaten.