Zakelijke info rondom kwartfinale tegen Feyenoord

30 januari 2020 16:02

Op donderdag 13 februari neemt sc Heerenveen het in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker thuis op tegen Feyenoord (aftrap: 20.45 uur). Hieronder zetten wij alle informatie rondom de bekerclash met de Rotterdammers voor u op een rij.

63667f83d70be.jpg

Na Excelsior Maassluis, Roda JC en Willem II is Feyenoord onze volgende tegenstander in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Winnen van de Rotterdammers betekent een plek in de halve finales. Met een zo vol mogelijk Abe Lenstra stadion dat achter de mannen van trainer Johnny Jansen staat, vergroten we de kans op verlenging van ons bekeravontuur.

Businesskaarten
De businesskaarten zijn bij de wedstrijd tegen Feyenoord gewoon geldig. Dit geldt zowel op Oost, op West en in de zakenloges. We houden hierbij dezelfde situatie aan als bij de voorgaande bekerwedstrijden. Wilt u businesskaarten bijbestellen? Dat kan uiteraard. Een overzicht van de prijzen:

Luxe seizoenkaart € 20,00
De Aftrap € 22,50
OSSH West € 27,50
Loge West € 32,50
Zakenloge € 25,00 (prijzen excl. btw)

Beschikt u via uw organisatie over seizoenkaarten die normaal gesproken toegang geven tot de particuliere vakken? Deze zijn niet geldig voor het duel met Feyenoord. Mocht u wel over deze plekken willen beschikken, neemt u dan contact op met Joyce Mijnheer van de commerciële afdeling.

Zakenloges
Wij vragen onze vaste zakenlogehouders aan onze cateraar Beijk Catering door te geven of zij bij de wedstrijd tegen Feyenoord aanwezig zijn. Vanuit onze kant worden de kaarten naar de zakenlogehouders gestuurd, vanuit Beijk Catering wordt nog een e-mail verzonden met meer informatie.

Zakenloge-arrangement
Wij bieden onze partners bij het duel met Feyenoord graag de mogelijkheid een zakenloge-arrangement af te nemen. Dit arrangement kost € 100,- per persoon (excl. btw). Daarvoor krijgt u:

- Ontvangst met koffie of thee
- Rondleiding door het Abe Lenstra stadion
- Buffet + consumpties
- Voorbeschouwing door een (jeugd)trainer
- Wedstrijdpool
- Kwartfinale: sc Heerenveen - Feyenoord

Ledboarding
Wilt u tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord met uw bedrijfsnaam nadrukkelijk in beeld komen bij zowel de stadionbezoeker als de televisiekijker? Dan is ledboarding langs het veld een mooie mogelijkheid. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

1 minuut € 750,-
3 minuten € 1.500,-
5 minuten € 2.000,- (prijzen excl. btw en excl. kosten voor opmaak animatie)

Mocht u naar aanleiding van de wijzigingen hierboven nog vragen hebben, neemt u dan contact op met uw accountmanager bij sc Heerenveen.