Bedrijven in Agriloge blijven sc Heerenveen trouw

08 oktober 2021 15:28

Ook dit seizoen mag sc Heerenveen rekenen op de steun van de bedrijven die de Agriloge bevolken. Achterhof Makelaardij, d&u accountants en adviseurs, Q-cape en Bout Advocaten hebben allemaal hun sponsorcontract verlengd. "Na anderhalf jaar voetbal in lege stadions op tv te hebben gezien, genieten we nu weer van de echte voetbalbeleving", zegt Piet Stehouwer van Bout Advocaten.

Agriloge
V.l.n.r.: Leo Stoker (Q-cape), Hendrik Jan Achterhof (Achterhof Makelaardij), Herman Hofstee (d&u accountants en adviseurs) en Piet Stehouwer (Bout Advocaten).


Het partnerschap tussen sc Heerenveen en de Agriloge bestaat al vele seizoenen. "De sfeer, de onderlinge contacten en het goede ontvangst dragen daar in belangrijke mate aan bij", zegt Stehouwer. "Het gekke is dat wij allemaal niet uit de omgeving van Heerenveen komen, maar dat ieder bedrijf op zijn eigen manier toch binding met de club heeft. Zo hebben we Friezen om utens in de box, Grunningers die naar Fryslân zijn verhuisd en voor anderen is het clubgevoel in de loop van de jaren ontstaan."

Waardevolle contacten
"We zouden het mooi vinden als bedrijven uit de directe omgeving, die zich op de een of andere manier verbonden voelen met de agrarische sector of daarin werkzaam zijn, zich bij ons zouden aansluiten", vervolgt Stehouwer. "We zien in ons dagelijkse werk heel veel positieve ontwikkelingen binnen onze sector. Fryslân is een landbouwprovincie bij uitstek. Denk alleen al aan de melkveehouderij en de zuivelindustrie. De onderlinge contacten zijn erg waardevol en je hoort dankzij de Agriloge waar iedereen mee bezig is en tegenaan loopt."