Club kan bouwen op Kramer’s Houtconstructies

02 december 2021 13:29

sc Heerenveen kan ook komend jaar rekenen op de steun van Kramer’s Houtconstructies. De houtskeletspecialist uit Sint Nicolaasga verbond zich vorig jaar in coronatijd aan de sportclub en verlengt het sponsorcontract nu de tribunes opnieuw leeg moeten blijven. "Omdat we als Fries bedrijf de club een warm hart toedragen."

Kramer’S Houtconstructies
Voorste rij v.l.n.r.: Peter de Jong, Eldert Hoekstra, Edwin Jellesma en Joost van der Horst (allen Kramer’s Houtconstructies). Staand: Joris Voest (sc Heerenveen).


Kramer’s Houtconstructies richt zich op de toelevering en montage van houtskeletelementen aan aannemers. "Als sponsor van sc Heerenveen hopen we ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten als partner in de houtskeletbouw", zegt directeur Edwin Jellesma.

Netwerkvergroting is een van de redenen waarom Kramer’s Houtconstructies kiest voor een sponsorschap bij sc Heerenveen. "We voelen ons verbonden met de club. sc Heerenveen is bij ons op maandagochtend het vaste gespreksonderwerp bij de koffieautomaat. Daarnaast hebben meerdere werknemers een seizoenkaart. We hopen dat we met onze collega's en relaties veel mooie wedstrijden mogen zien in het prachtige stadion."