Dit organiseerde de club allemaal op de oude grasmat

09 juni 2021 12:38

De werkzaamheden om een hagelnieuw veld neer te leggen in het Abe Lenstra stadion zijn inmiddels gestart. Voor die tijd organiseerde sc Heerenveen op de oude grasmat tal van activiteiten: van trainingen, clinics, lunches en diners tot uiteindelijk het uitdelen van de mat zelf. Een terugblik in twintig foto's.

03062021274983 DSC 1814
Zakelijke relaties genieten van een lunch op het terras ín het Abe Lenstra stadion.


Bloempottenactie
Het laatste veldevenement voordat het veld wordt vervangen, vond zondag plaats. Honderden supporters kwamen langs om een stukje heilig gras in een speciale sc Heerenveen-bloempot mee naar huis te nemen.


Trainen in het stadion
De afgelopen periode kwamen op de oude grasmat honderden jongens- en meisjesdromen uit: voetballen in het Abe Lenstra stadion. Jeugdteams van verschillende amateurverenigingen uit de regio werkten een training af in het Abe Lenstra stadion. De verenigingen kregen deze kans, omdat ze als sportief partner verbonden zijn aan sc Heerenveen.


Zakelijke relaties

Voor alle zakelijke relaties organiseerde sc Heerenveen drie exclusieve evenementen. Een daarvan was een lunch of diner rondom de middenstip. Tientallen gasten genoten van de unieke omgeving, het schitterende weer en de culinaire traktatie van Tweetal Belevingscatering.


Naast lunchen of dineren konden de zakelijke relaties zich ook aanmelden voor een training onder leiding van hoofdtrainer Johnny Jansen. Tientallen fanatiekelingen werkten zich in het Abe Lenstra stadion in het zweet.