Even checken: kloppen jouw gegevens nog?

14 juni 2021 19:40

In de supportersadministratie van sc Heerenveen staan zo nu en dan verouderde (e-mail)adressen en telefoonnummers, zo blijkt onder meer uit een recente enquête onder fans tot en met 17 jaar. Om de achterban van informatie te kunnen voorzien, is het van belang dat de club over de actuele gegevens van elke supporter beschikt. Daarom vraagt sc Heerenveen zijn fans om hun gegevens in 'Mijn Heerenveen' te controleren.

Whatsapp Image 2021 06 14 At 19.37.31


Niet alleen uit de enquête blijkt dat gegevens van supporters soms zijn verouderd. In de zomer belt en bezoekt de club in het kader van de seizoenkaartcampagne honderden fans. In die periode – en ook daarbuiten – communiceert sc Heerenveen veel via e-mail. Helaas komt het voor dat een supporter niet op de hoogte is, omdat in de administratie van de club nog verouderde gegevens staan. Bijvoorbeeld na een verhuizing of door een e-mailadres (of telefoonnummer) dat niet meer wordt gebruikt.

Omdat sc Heerenveen graag iedere supporter wil bereiken en binnenkort de seizoenkaarten worden verstuurd, vraagt de club de fans om hun gegevens te controleren. Onder de supporters die hun gegevens nog deze maand updaten of aanvullen in 'Mijn Heerenveen', verloot de club een thuisshirt.