Informatie kaartverkoop AFC-uit: buskaarten nu beschikbaar

19 oktober 2021 09:00

Op woensdag 27 oktober (aftrap: 20.00 uur) strijdt sc Heerenveen om een plek in de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker tegen AFC. De kaartverkoop voor het duel in Amsterdam verloopt volledig via gastheer AFC. Supporters van sc Heerenveen kunnen via deze link een kaart bemachtigen.

30102019259570 FPH 7739


Bus of eigen vervoer
Supporters die met eigen vervoer komen hebben de optie om te parkeren in de Q-Park-parkeergarage Ravel tegen een parkeertarief van 8 euro per uur of op een van de andere parkeerterreinen in de omgeving.

sc Heerenveen organiseert voor zijn supporters ook de mogelijkheid om per bus af te reizen. Losse kaarten voor busvervoer zijn nu beschikbaar via online ticketing.

Coronabewijs
Naast de wedstrijdkaart en een geldig legitimatiebewijs neem je ook een coronabewijs mee. Dit bewijs laad je in in je CoronaCheck-app om toegang tot het stadion te krijgen. Een van de drie coronabewijzen volstaat (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement via Testen voor Toegang

Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je ook te laten testen. De belangrijkste informatie, vragen en antwoorden voor wedstrijdbezoek in coronatijd vind je op deze pagina.

Voorkeursregeling SC Cambuur-uit
Onlangs maakte sc Heerenveen bekend dat er bij de uitwedstrijd tegen SC Cambuur met een voorkeursregeling gewerkt zal worden. Supporters die woensdag afreizen naar Amsterdam voor de bekerwedstrijd met AFC kunnen hiervan gebruik maken. Op Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam kunnen supporters voor aanvang én tijdens de rust van het duel op vertoon van hun seizoenkaart registreren dat zij bij deze uitwedstrijd aanwezig zijn geweest.