Jeugduitslagen: Alleen zeges voor jongste elftallen

04 oktober 2021 13:50

Behalve het eerste elftal kwam ook de jeugd van sc Heerenveen dit weekeinde weer in actie. De teams boekten uiteenlopende resultaten. Wij zetten alle uitslagen op een rijtje.

Kucik0ba

Onder 21
Door een doelpunt in blessuretijd verloor Onder 21 zaterdag op bezoek bij NEC (2-1). De Friezen waren vlak voor rust op gelijke hoogte gekomen dankzij een goal van Ian Beelen. De wedstrijd leek te eindigen in een gelijkspel, totdat NEC in extremis toch nog toesloeg.

Onder 18
In Eindhoven was Onder 18 een maat te klein voor PSV: 5-0.

Onder 17
Ook Onder 17 ging buitenshuis onderuit. Op Sportpark Zoudenbalch verloor de ploeg van trainer Wilco Hellinga met 2-0.

Onder 14
Het team van trainer Joey van den Berg kent een moeizame start van de competitie. Ditmaal was Go Ahead Eagles te sterk op Sportpark Skoatterwâld: 0-4.

Onder 13
Onder 13 was zaterdag niet opgewassen tegen AZ. In Wijdewormer werd het maar liefst 9-0 voor de thuisclub.

Onder 12
Een mooie, doelpuntrijke ochtend voor Onder 12: thuis werd met ruime cijfers FC Twente/Heracles Academie verslagen. Op Sportpark Skoatterwâld werd het 12-1 voor de Friese talenten. Onze huisfotograaf Mustafa Gumussu was erbij.

Onder 11
Onder 11 volgde het voorbeeld van Onder 12: op Sportpark Ezinge werd FC Meppel geklopt. Het werd 1-16 voor het team van coach Mathijs van de Beld.