Klaar voor een unieke ervaring? Geef je op als vlaggendrager

09 september 2021 10:28

Nu de coronamaatregelen beetje bij beetje worden versoepeld, mag sc Heerenveen voorafgaand aan thuiswedstrijden weer vlaggendragers het veld opsturen. Deze unieke kans biedt de club uitsluitend aan leden van de oudste kidsclub, de Feanatics. Dus ben jij lid? Geef je dan nu op en beleef een moment dat je nooit zult vergeten.

13122019261077 DSC 6959 (1)


Vanaf de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op zaterdag 18 september mag sc Heerenveen bij de opkomst van de spelers weer vlaggendragers opstellen. Als vlaggendrager betreed je samen met andere Feanatics-leden vlak voor het begin van de wedstrijd het veld. Daar zwaai je met een vlag, waarmee je voor nog meer sfeer zorgt in het Abe Lenstra stadion. Na het vlaggendragen bekijk je samen met een ouder of vriend(in) de wedstrijd vanaf de tribune.

Wachtlijst
Vlaggendragen is een populaire activiteit. Veel Feanaticsleden geven zich hier voor op. Daarom hebben we een wachtlijst. Bij elke thuiswedstrijd nodigen we steeds weer andere Feanaticsleden uit die op de wachtlijst staan. Ben jij lid van de Feanatics en wil jij kans maken op deelname aan het vlaggendragen? Geef je dan nu op en wie weet sta jij binnenkort met een vlag op het veld van het Abe Lenstra stadion.

Geen lid, maar wil je wel vlaggendragen? Dat kan alleen als je je eerst aanmeldt bij de Feanatics, de kidsclub voor supporters van 12 tot en met 17 jaar. Naast inschrijven voor het vlaggendragen, profiteer je als lid van de Feanatics sowieso van allerlei voordelen.

Inschrijven