Lockdown verlengd: dit betekent het voor sc Heerenveen

13 januari 2021 17:45

Het kabinet heeft dinsdagavond bekendgemaakt dat de lockdown wordt verlengd tot en met dinsdag 9 februari. De eredivisie gaat 'gewoon' door, maar moet het net als de voorbije maanden nog steeds doen zonder publiek. Ondanks de beperkingen probeert sc Heerenveen het contact met alle betrokkenen warm te houden.

10012021269678 DSC 9070
Helaas een vertrouwd beeld en dat blijft voorlopig zo: de spelers van sc Heerenveen warmen zich op voor lege tribunes.

In een tijd waarin wedstrijdbezoek vanwege het coronavirus niet mogelijk is, doet sc Heerenveen er alles aan om contact te houden met de supporters, zakelijke relaties, vrijwilligers en alle andere betrokkenen. Zo organiseerde de club eind vorig jaar onder meer de actie Hart voor Heerenveen, waarbij supporters en vrijwilligers werden bezocht die wel een steuntje in de rug konden gebruiken.

Wall of Fean en naamplaatjes
Maar de club deed meer. Als dank voor hun steun bood sc Heerenveen supporters met een gouden seizoenkaart de mogelijkheid op naamsvermelding in en buiten het Abe Lenstra stadion. De Wall of Fean werd aan het begin van het seizoen onthuld.

Deze week startte TAS Stadionreclame uit Dalfsen met het installeren van naamplaatjes op de stoelen van de 'gouden' supporters die hebben aangegeven dit te willen. Wanneer er weer zonder beperkingen wedstrijden mogen worden georganiseerd, worden de namen erin geplaatst. Reden is dat pas dan iedereen weer op zijn of haar eigen plek kan zitten of staan.

Creatieve initiatieven
Ook in de sponsorruimten blijven de stoelen in deze periode leeg. De commerciële afdeling onderhoudt de contacten met de zakelijke relaties van de club veelal digitaal. Om voor elkaar van waarde te blijven worden creatieve initiatieven bedacht, zoals speciale stadiondoeken met sponsoruitingen. Daarnaast wordt voorafgaand aan elke thuiswedstrijd een exclusieve voorbeschouwing verzonden. Voor vragen en ideeën kunnen sponsoren terecht bij het commerciële team, ook en zeker nu.