MASCOT® WORKWEAR blijft achter(op) sc Heerenveen staan

13 augustus 2021 15:37

Ook in het seizoen 2021/2022 prijkt MASCOT® WORKWEAR achterop het shirt van sc Heerenveen. De Deense producent van werkkleding en -schoenen blijft als businesspartner verbonden aan de Friese eredivisionist. "We zijn nog niet klaar met elkaar."

MASCOT II


Het partnerschap tussen sc Heerenveen en MASCOT® WORKWEAR bestaat alweer bijna twee jaar. Bij de start van de samenwerking stak het bedrijf alle stewards, vrijwilligers en facilitair medewerkers van de club in het nieuw. Met ingang van vorig seizoen promoveerde MASCOT® WORKWEAR naar de achterkant van het shirt.

Nog een seizoen businesspartner en rugsponsor bij sc Heerenveen. Waarom? "Omdat we ontzettend blij zijn met hoe onze samenwerking verloopt", legt Danny Bonn uit, market director bij MASCOT® Benelux. "We stonden op het shirt in een bijzonder seizoen: de club werd honderd jaar, maar moest dat vieren in coronatijd. We hebben het gevoel dat we nog niet klaar zijn met elkaar."

Ook Martin Koopman, commercieel manager bij sc Heerenveen, is blij met de verlenging van MASCOT® WORKWEAR. "Het is mooi om te horen en te voelen wanneer mensen en bedrijven verbonden willen blijven aan sc Heerenveen. We zijn blij dat MASCOT® ook na de zomer deel uitmaakt van onze mooie (zaken)club."