Nieuwe FeanFan Magazine komt uit (en dit staat erin)

26 oktober 2021 11:40

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt donderdag uit. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met Sven van Beek, Hamdi Akujobi en Pawel Bochniewicz.

FF2


Door de hoofdredactie:

In de tweede FeanFan van dit seizoen een interview met sterkhouder Sven van Beek. Wat zijn we in Heerenveen blij met deze karaktervolle leider. In korte tijd is hij uitgegroeid tot publiekslieveling. Zijn passie slaat over op de medespelers en het publiek. "Ik ben op dit moment gelukkig. Ik speel veel en merk dat het goed gaat."

Hamdi Akujobi wordt nog wel eens vergeleken met zijn vader die voor Heracles en Excelsior speelde. "Mijn doel is om het veel verder te schoppen dan mijn vader. Ik leer veel van hem. Als het kan, komt hij elke wedstrijd kijken. Dan bespreken we na afloop wat er beter kan en wat al goed gaat."

FeanFan sprak ook met de zwaar geblesseerde Pawel Bochniewicz die onder de indruk is van alle steun uit Fryslân: "Het is bizar. Iedereen is zo met mij begaan, dat doet me enorm goed. In totaal ontving ik duizenden berichten. Dat geeft mij zo’n goed gevoel! Het motiveert me nog meer om te knokken. Ik ben nog maar 25 jaar, ik kan nog jaren spelen."

Arjen van der Heide gaf Jesse Jippes en Niek Petersen een privétraining op het veld van het Abe Lenstra stadion. Mark-Jan Fledderus speelde een paar jaar voor sc Heerenveen en is nu technisch directeur bij onze noordelijke rivaal FC Groningen. FeanFan voelde hem aan de tand.

Uiteraard staat er nog veel meer voetballekkers in deze FeanFan. Heel veel aandacht voor de Riemer van der Velde- en Foppe de Haan-tribune, maar ook een nostalgisch artikel over Sportpark Noord aan de J.H. Kruisstraat, een interview met Edward Jorna die ruim 80 columns over Heerenveen schreef en een portret van de 83-jarige Feanfan Kees die een plek op Noord heeft en geen uitwedstrijd overslaat.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 20 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.