Nieuwe sponsor AerSMASH zorgt voor schone lucht

16 augustus 2021 20:11

In een tijd waarin er meer dan ooit wordt gesproken over ventilatie en schone lucht, zijn sc Heerenveen en AerSMASH een partnerschap aangegaan. De startup uit Meppel minimaliseert de verspreiding van schadelijke stoffen via de lucht zoals bacteriƫn, virussen en schimmels. "We vinden het geweldig dat we een bijdrage kunnen leveren aan schone en gezonde lucht bij sc Heerenveen."

11082021281465 Aersmash 5853
Algemeen directeur Ludo Tissingh (l) en salesmanager Willem Jan Talsma van AerSMASH.


AerSMASH werkt met een combinatie van recirculatie van lucht, filtertechniek en gepatenteerde plasmatechnologie om mensen te beschermen tegen schadelijke stoffen. "Luchtkwaliteit is van groot belang", zegt salesmanager Willem Jan Talsma. "Ook bij voetbalclubs. We vinden het geweldig dat we een bijdrage kunnen leveren aan schone en gezonde lucht bij sc Heerenveen."

Een van de totstandkomingen dankzij de samenwerking is een aantal zuiveringsunits in het krachthonk van het Abe Lenstra stadion, waardoor de spelers in een schone en gezonde lucht blijven trainen. Ook sluit AerSMASH zich aan bij het zakelijk netwerk van sc Heerenveen. "Daar kijken we erg naar uit", zegt Talsma. "We gaan met de bestaande leden graag in gesprek over hun en onze eigen business."