NNRD breidt sponsorpakket uit bij sc Heerenveen

24 juni 2021 11:32

NNRD (Noord Nederlandse Reinigingsdienst) heeft het sponsorcontract met sc Heerenveen verlengd en het pakket zelfs uitgebreid. De afvalinzamelaar uit Drachten en Groningen is met de bekende oranje wagens een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Noord-Nederland.

NNRD
V.l.n.r.: accountmanager Ronny Venema (sc Heerenveen), commercieel manager Siebolt de Bruin en directeur Foky van der Veen (beiden NNRD).


NNRD is gespecialiseerd in het ophalen, transporteren, verwerken en het recyclen van vrijwel alle soorten afval. "Daarbij maken we ons sterk voor een verantwoorde inzameling en verwerking van alle afvalstromen", licht Siebolt de Bruin, commercieel manager bij NNRD, toe. "Onze ruime ervaring en veelzijdige mogelijkheden staan garant voor een passende oplossing voor elke situatie."

Duurzaamheid is bij sc Heerenveen en NNRD een belangrijk onderwerp. "Wij zijn continu op zoek naar duurzame oplossingen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling", zegt De Bruin. "Net als sc Heerenveen kijken wij vooruit. Bij ons geldt: afval van nu is de grondstof en de energie voor morgen. Samen maken we de cirkel rond."