Nog eens 200 fans welkom bij eerste oefenduel: kaartverkoop gestart

01 juli 2021 13:45

sc Heerenveen speelt komende zaterdag om 13.00 uur zijn eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. In Langezwaag is Jong FC Utrecht de tegenstander. Bij het duel op sportpark ’t Paradyske mochten aanvankelijk 200 supporters aanwezig zijn, nu zijn in totaal 400 fans welkom.

28062021275237 DSC 5878


Online ticketing
Kaarten zijn voor 5 euro beschikbaar en tot zaterdag 12.00 uur via online ticketing te bestellen. De opbrengst komt geheel ten goede aan gastheer vv Langezwaag. Let op: er is geen kaartverkoop aan de kassa van het sportcomplex.

Coronabasisregels gelden
Bij de oefenwedstrijd gelden alle coronabasisregels. Dat betekent: handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog, anderhalve meter afstand houden en thuisblijven (en testen) bij klachten. Blijf voorzichtig en geef elkaar de ruimte. Na afloop van de wedstrijd is het ook niet mogelijk om dicht bij de spelers en stafleden te komen voor foto’s en handtekeningen.

Voorzieningen
Op en rondom het sportpark in Langezwaag zijn voldoende parkeermogelijkheden en er zijn toiletvoorzieningen aanwezig. Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om wat drinken te kopen. De kantine is na de wedstrijd geopend tot 17:00 uur. Stewards van sc Heerenveen leiden alles in goede banen. Het adres van sportpark ’t Paradyske is Paradys 8, 8404 BV in Langezwaag.