'Om utens': Oproepen vanuit Bulgarije, Servië en Zweden

03 november 2021 11:00

Na speelronde twaalf in de eredivisie, waarin sc Heerenveen zaterdag op bezoek gaat bij NEC, is het weer tijd voor interlandvoetbal. Nog niet alle voetbalbonden hebben hun definitieve selecties bekendgemaakt, maar vier spelers van sc Heerenveen hebben alvast een uitnodiging ontvangen. Een update.

51964239 ORANGE PICTURES


Rami Al Hajj en Benjamin Nygren
Rami Al Hajj en Benjamin Nygren behoren tot de definitieve selectie van Zweden Onder 21. Zij spelen op vrijdag 12 november tegen Bosnië en op dinsdag 16 november tegen Ierland. Beide wedstrijden zijn EK-kwalificatieduels.

Filip Stevanovic
Ook Filip Stevanovic meldt zich na komend weekend bij de nationale Onder 21-ploeg. Met Servië werkt hij twee EK-kwalificatiewedstrijden af: op vrijdag 12 november tegen Faeröer en op dinsdag 16 november tegen Oekraïne.

Stanislav Shopov
Een bijzonder en speciaal duel voor Stanislav Shopov op vrijdag 12 november: met Bulgarije Onder 21 staat hij dan in Almere tegenover Jong Oranje (en wellicht Milan van Ewijk en Anthony Musaba). Op dinsdag 16 november is Moldavië de tegenstander van de Bulgaren.

Milan van Ewijk, Anthony Musaba en Timo Zaal
Milan van Ewijk en Anthony Musaba horen vrijdag of ze bij de definitieve selectie van Jong Oranje zitten. Op diezelfde dag weet ook Timo Zaal of hij zich mag melden bij het Nederlands elftal Onder 18.