Ook Sharp kiest voor sc Heerenveen

28 oktober 2021 13:50

De vestiging van Sharp in Heerenveen verbindt zich als sponsor aan sc Heerenveen en businessclub OSSH. Sharp biedt een compleet assortiment gespecialiseerde verpakkingsservices voor de farmaceutische industrie. Met het sponsoren van sc Heerenveen hoopt het bedrijf relaties en (potentiƫle) medewerkers iets extra's te kunnen bieden.

Sharp
Salesmanager Annemiek Scheltinga van sc Heerenveen (l) en vestigingsmanager Vesna Bondzulic van Sharp.


Sharp is toonaangevend op het gebied van farmaceutische verpakkingen, geeft Vesna Bondzulic aan. Zij is vestigingsmanager van de enige Sharp-vestiging in Nederland. "Vanuit onze moderne locatie in Heerenveen bieden we innovatieve verpakkingsmogelijkheden voor de farmaceutische industrie."

"We willen onze maatschappelijke betrokkenheid tonen", legt Bondzulic uit over waarom zij sponsor zijn geworden van sc Heerenveen. "Veel van onze collega's wonen in Heerenveen of in de omgeving. Het bezoeken van wedstrijden is een gezellig uitje voor onze collega's en relaties. Ook hopen we dankzij het sponsorschap bekender te worden, zodat meer mensen enthousiast worden om bij ons te komen werken."