Uitbreiding partnership met Van den Brug en Friesland Lease

23 augustus 2021 16:26

sc Heerenveen en mobiliteitspartners Van den Brug en Friesland Lease hebben elkaar gevonden in een uitbreiding van het al lang lopende partnership. De partijen hebben beide dug-outs en de sponsordug-out in het Abe Lenstra stadion compleet vernieuwd. De dug-outs werden zaterdag tegen RKC Waalwijk voor het eerst in gebruik genomen.

21082021281929 DSC 7608
V.l.n.r.: Tjeerd Adema, Marjolein Reitsma (beiden Van den Brug), Mirjam Marinus (Friesland Lease), Bas Prins (Van den Brug) en Martin Koopman (sc Heerenveen).


Het uitbreiden van het bestaande partnership komt voort uit de jarenlange samenwerking tussen sc Heerenveen en Van den Brug en Friesland Lease, met duurzaamheid als een van de speerpunten. Daarnaast werd langs het veld ook een tweede, extra sponsordug-out gerealiseerd. Deze zal door Van den Brug en Friesland Lease worden ingezet om gasten een unieke wedstrijdervaring te bieden.

Tjeerd Adema, algemeen directeur Van den Brug:

"Als dealer van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA hebben we de ambitie om de beste in Noord-Nederland en daar buiten te zijn. Net als de drive om iedere dag voor een nog beter resultaat te gaan. Dezelfde ambitie en drive vinden we terug bij sc Heerenveen. We zijn dan ook trots dat we ons bestaande sponsorcontract hebben mogen uitbreiden. De drang om beter te worden en te zijn, hebben we bij Van den Brug, net als sc Heerenveen, niet alleen voor onszelf, maar in de eerste plaats voor de mensen die naar ons toe komen."

Mirjam Marinus, manager marketing & hr Friesland Lease:

"Friesland Lease is al jaren sponsor en partner in mobiliteit van sc Heerenveen. Onze droom is: mobiliteit kan schoner, slimmer en vitaler. Corona heeft veel mensen bewust gemaakt dat schone lucht en vitaliteit belangrijk zijn. Daardoor en het feit dat er steeds minder en bewuster gereden wordt, maakt dat veel mensen nu de stap nemen naar elektrisch rijden. Zo ook sc Heerenveen, waar steeds meer elektrische auto's rondrijden en de ambitie is uitgesproken om het volledige wagenpark te verduurzamen. Wij zijn er trots op dat sc Heerenveen voor duurzame mobiliteit gaat."

Martin Koopman, commercieel manager sc Heerenveen:

"Als sc Heerenveen willen we ook op het gebied van duurzaamheid ons steentje bijdragen. Een van de pijlers hierbij is verduurzaming van ons wagenpark met de hulp en inzet van onze mobiliteitspartners Van den Brug en Friesland Lease. We stimuleren onze staf en spelers zoveel mogelijk om met hybride of volledig elektrische auto's te rijden. Dankzij onze samenwerking kunnen we daarbij kiezen uit een breed scala premium merken, zoals Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA."

Dug Out
De staf en reserves van sc Heerenveen voor het eerst in de vernieuwde dug-out, tijdens het thuisduel met RKC Waalwijk.