Was jij zilver? Check je mailbox voor jouw tegemoetkoming

12 mei 2021 20:12

Na het nieuws dat bij de laatste twee speelronden geen publiek aanwezig mag zijn, weet sc Heerenveen hoe hoog het bedrag is dat zilveren seizoenkaarthouders kunnen ontvangen aan tegemoetkoming. De club heeft hen woensdag het tegoed gemaild waar hij of zij aanspraak op kan maken. Omdat het in totaal om 280.000 euro gaat, heeft sc Heerenveen de vraag gesteld of men toch (deels) wil afzien van tegemoetkoming.

12092020266559 DSC 5287


Graag hoort sc Heerenveen van zijn zilveren seizoenkaarthouders (die nog niet hebben verlengd) wat zij met hun tegemoetkoming willen. Als van tegemoetkoming wordt afgezien – als extra steun richting de club – wordt de zilveren kaart met terugwerkende kracht omgeturnd in goud, met ook de bijbehorende voordelen (naambordje en Wall of Fean). In dat geval kan de seizoenkaart meteen worden verlengd.


Als zilveren seizoenkaarthouders (gedeeltelijke) tegemoetkoming wensen, kan dat voor volgende week donderdag via een speciaal formulier aan sc Heerenveen worden doorgegeven. In dat geval ontvangt de seizoenkaarthouder voor zaterdag 22 mei per mail een kortingscode. Deze kan worden ingezet als tegoed voor de seizoenkaart in het seizoen 2021/2022 of als tegoed bij de Feanstore (geldend tot en met december 2021).