Wordt uw organisatie partner of vriend van onze kidsclubs?

20 juli 2021 12:37

Mei-inoar foarút luidt de slogan bij sc Heerenveen en dat is ook precies wat we willen met onze kidsclubs. Daarom kennen we kidsclubpartners en -vrienden: organisaties waarmee we acties bedenken en opzetten voor onze jongste fans én waarvan we alle drie de vruchten plukken. Maken we binnenkort ook een succesvolle combinatie met uw organisatie?

DSC 4576


sc Heerenveen kent twee kidsclubs: Junior Heroes (0 tot en met 11 jaar) en Feanatics (12 tot en met 17 jaar). Samen tellen de clubs zo'n 2.500 leden. Als uw organisatie partner of vriend wordt, brengt sc Heerenveen uw organisatie onder de aandacht bij al onze kidsclubleden of hun ouders. In ruil voor naams- en logovermelding ontvangen Junior Heroes- en Feanatics-leden op vertoon van hun clubkaart een bepaalde korting op een entreeticket of een product bij organisatie.

Onder aandacht bij jeugd
Met onze kidsclubpartners en -vrienden willen we een win-win-winsituatie creëren. Vriend worden is voor uw organisatie interessant, omdat het u naamsbekendheid oplevert, goed is voor uw imago en uw organisatie onder de aandacht wordt gebracht bij een specifieke doelgroep. Organisaties die al vriend zijn: 60Minutes, De Bios Drachten, Kameleon Terherne, De Naturij, Netl en De Wartenster.

Wilt u met uw organisatie partner of vriend worden van onze kidsclubs? Of heeft u hierover vragen? Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op: