Academie ontvangt prachtige cheque van VriendenLoterij

29 maart 2022 13:15

De academie van sc Heerenveen heeft deze week een prachtige cheque ontvangen van de VriendenLoterij. De lotenverkoop van deze eredivisiepartner leverde onze academie maar liefst 111.908 euro op. De club is de VriendenLoterij en de deelnemers die sc Heerenveen kozen als goede doel, enorm dankbaar.

VRIENDENLOTERIJ


Vanzelfsprekend is sc Heerenveen ontzettend bij met het enorme bedrag. Manager academie Eric Boersma: "Momenteel zijn we binnen de academie bezig met het realiseren van een strategisch plan, waarin ook de maatschappelijke ontwikkeling van kinderen een grote rol speelt. Mede door deze schenking kunnen we hierin de volgende stappen zetten."

Meespelen voor sc Heerenveen
Al sinds 2005 zijn de Eredivisie en de VriendenLoterij met elkaar verbonden. Binnen dit maatschappelijke partnerschap staan de ontwikkeling van jeugd en sociale activiteiten centraal. Door mee te spelen in de VriendenLoterij voor sc Heerenveen maak je zelf kans op mooie prijzen en steun je jouw favoriete club. Het afgelopen jaar leverde dit 111.908 euro op voor onze academie.