Dit houdt de voorkeursregeling in bij Go Ahead Eagles- en FC Volendam-uit

21 september 2022 16:50

Vanwege de verwachte belangstelling onder supporters om mee te gaan naar de uitduels met Go Ahead Eagles (zaterdag 15 oktober) en FC Volendam (zondag 23 oktober), werkt sc Heerenveen met een voorkeursregeling. sc Heerenveen speelde tot nu toe uitwedstrijden tegen Feyenoord, Vitesse en Ajax. Supporters die twee of drie van deze wedstrijden bezocht hebben, krijgen als eersten de mogelijkheid een kaart te kopen voor de awaydays naar Go Ahead Eagles en FC Volendam.

20082022298090 FPH0705

 

Kaartverkoop Go Ahead Eagles-uit
Supporters die bij de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in aanmerking komen voor de regeling kunnen maandag 26 september vanaf 9.00 uur kaart kopen. De volgende dag (dinsdag 27 september) start de verkoop voor de andere supporters. In totaal zijn er vierhonderd kaarten beschikbaar voor de wedstrijd in de Adelaarshorst.

Let op: voor de wedstrijd geldt een verplichte auto/buscombi

Kaartverkoop FC Volendam-uit
Supporters die bij de uitwedstrijd tegen FC Volendam in aanmerking komen voor de regeling kunnen woensdag 28 september vanaf 9.00 uur kaart kopen. Een dag later later (donderdag 29 september) start de verkoop voor de andere supporters. In totaal zijn er vierhonderd kaarten beschikbaar voor de wedstrijd in Volendam.

Let op: voor de wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Je kunt dus niet met eigen vervoer afreizen naar Volendam.