Gezocht: chauffeurs voor de academie

14 juni 2022 12:20

Breng jij ons talent verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het vervoer van onze talentvolle voetballers tussen huis, school en trainingsaccommodatie Sportpark Skoatterwâld, is de academie van sc Heerenveen op zoek naar chauffeurs.

Vrijwilliger Dick de Wit vertelt in bovenstaande video over zijn functie als chauffeur.

Dagelijks rijden meerdere vrijwilligers door het noorden om talentvolle voetballers in Heerenveen te kunnen laten trainen en spelen. We maken in overleg een route en proberen het zowel na wens van de chauffeurs als zo effici├źnt mogelijk te organiseren. We trainen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de namiddag. Het aantal dagen is in overleg. Dit is afhankelijk van de vervoersplanning en je eigen beschikbaarheid.

Reageren
Lijkt het je leuk om als chauffeur een steentje bij te dragen aan de academie of wil je meer informatie? Mail dan met Eric Boersma (Manager jeugdacademie) via eric.boersma@sc-heerenveen.nl.

Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs B gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Het rijden is met eigen auto. Voor de functie is een vrijwilligers/onkostenvergoeding beschikbaar.