Haarsma Foodimpuls verlengt met drie seizoenen: “De club is onderdeel van ons DNA geworden

30 augustus 2022 09:20

Haarsma Foodimpuls is al decennia lang een zeer vertrouwd gezicht binnen de OSSH. En dat blijft het bedrijf uit Heerenveen de komende seizoenen ook. De groothandel in vers heeft de sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd.

Haarsma Foodimpuls
v.l.n.r. Pieter Santema (sc Heerenveen), Wim Haarsma, José Lenes - Haarsma, Bert Haarsma


“De OSSH voelt voor ons als het thuishonk. We hopen weer mooie wedstrijden te mogen beleven, bij te praten met relaties en onze klanten te kunnen laten zien waar we trots op zijn”, vertelt José Lenes - Haarsma. “We nemen onze klanten uit het hele land mee en ook hebben we sinds kort vaste plaatsen voor ons personeel die zich kunnen inschrijven voor de thuiswedstrijden.”

Hechte band
De band tussen Haarsma Foodimpuls en sc Heerenveen gaat terug naar de jaren zestig. “Mijn pake is oprichter van ons bedrijf en was in die tijd ook bestuurslid bij de club. Dit heeft ervoor gezorgd dat ook mijn vader en oom al sinds jongs af aan fanatiek supporter zijn. Dit zien en beleven onze medewerkers ook en daarmee is de club ook onderdeel van ons DNA geworden. sc Heerenveen wordt bij ons met de paplepel ingegoten.”