Jeugdoverzicht: Onder 15 wint van FC Twente/Heracles

09 mei 2022 11:24

Net als het eerste elftal kwam ook de jeugd van sc Heerenveen afgelopen weekend in actie. Vijf teams trokken ten strijde. En dat leverde de volgende resultaten op.

L2yixweg


Onder 21
Waar het vlaggenschip wel in slaagde, lukte Onder 21 dit weekend niet: winnen bij Vitesse. Het team van trainer Menno van Dam verloor op Papendal met 5-1. Levi de Wilde scoorde namens sc Heerenveen.

Onder 18
Ook Onder 18 speelde buiten Fryslân. De ploeg van coach Niek Westra reisde af naar Noord-Holland voor de confrontatie met AZ. Een succes werd het niet: het werd 3-0 voor de thuisclub.

Onder 15
Onder 15 wist afgelopen weekend wel te winnen. Op Sportpark Skoatterwâld won de ploeg van trainer Emiel Kramer van FC Twente/Heracles Academie (2-1). Jesse Hellinga en Ruben Veer zorgden voor een 2-0 voorsprong. Dankzij een laat Tukkers doelpunt werd het nog even spannend, maar de punten bleven in Fryslân.


Onder 12

Een verre uitwedstrijd voor de jongens van Onder 12 zaterdag: op bezoek bij PSV. Over twee duels – twingames – ging de ploeg van trainer Nick Kuiper onderuit met 7-1.

Onder 11
Ver reizen hoefde Onder 11 zaterdag niet: op Sportpark Skoatterwâld stond de derby tegen vv Heerenveen op het programma. Het spannende duel eindigde uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel.