Koop nu je kaart voor het uitduel met Willem II

24 februari 2022 10:58

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Willem II op zaterdag 5 maart (aftrap: 16.30 uur) start vrijdagochtend om 9.00 uur. Om kaarten te kunnen kopen, moet je bij sc Heerenveen over een uitregistratie beschikken. Er zijn eigenvervoer- en buskaarten te koop.

13032021277678 DSC3780


De kaartverkoop voor het uitduel met Willem II start vrijdag om 9.00 uur en eindigt op vrijdag 4 maart om 16.30 uur. Om in aanmerking te komen voor uitkaarten, moet je als supporter van sc Heerenveen beschikken over een clubkaart en uitregistratie. Let op: een gekocht kaartje is vanaf heden niet meer overdraagbaar.

Supporters die met eigen vervoer komen, moeten hun voertuig verplicht parkeren op het parkeerterrein dat bij het bezoekersvak hoort. Als het voertuig ergens anders wordt geparkeerd, wordt de bestuurder verzocht het voertuig alsnog op de aangewezen parkeerplaats te parkeren. Alleen dan wordt toegang verleend tot het stadion. Supporters die niet met de auto of de bus naar het stadion komen, krijgen geen toegang.

Toch nog een vraag?
Mocht je na het lezen van het bovenstaande artikel toch nog vragen hebben over het bezoek aan de wedstrijd tegen Willem II, neem dan contact op met onze collega's van de afdeling Supporters Service.