Klaar voor een unieke ervaring? Geef je op als vlag- of schilddrager

09 mei 2022 16:54

Nog één competitiewedstrijd in het eigen Abe Lenstra stadion staat er voor sc Heerenveen op het programma. De club nog op zoek naar een aantal Junior Heroes- en Feanaticsleden die als vlag- en schilddragers mee willen helpen de sfeer te verhogen. Ben jij lid? Geef je dan nu op en beleef een onvergetelijk moment.

01052022292183 DSC 70866


Junior Heroes-lid?
Als lid van de Junior Heroes (11 t/m 13 jaar) kun je je nu opgeven als schilddrager bij Go Ahead Eagles-thuis, komende zondag. Wanneer de spelers het veld opkomen, hou jij een schild vast, waarmee je laat zien dat we klaar zijn voor de strijd. Daarna volg je de wedstrijd met een ouder of vriend(in) vanaf de tribune.

Feanaticslid?
Als lid van de Feanatics (14 t/m 17 jaar) kun je je nu opgeven als vlagdrager bij Go Ahead Eagles-thuis. Op het veld zwaai je met een vlag, waarmee je voor nog meer sfeer zorgt in het Abe Lenstra stadion. Na het vlagdragen bekijk je samen met een ouder of vriend(in) de wedstrijd vanaf de tribune.

Wachtlijst
Ook voor komend seizoen zijn we alvast op zoek naar vlag- en schilddragers. Lijkt je dit leuk? Zet jezelf dan op de wachtlijst en wie weet wordt je na de zomer uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen en draag jij een vlag of schild.

Lid worden
Geen lid, maar wil je wel graag vlag- of schilddragen bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles? Dat kan alleen als je je eerst vlug aanmeldt als lid van de Junior Heroes of Feanatics, de kidsclubs van sc Heerenveen. Als kidsclublid profiteer je van allerlei voordelen.

Aanmelden om te vlag- of schilddragen bij sc Heerenveen - Go Ahead Eagles kan tot woensdag 12.00 uur.

 

Inschrijven