Maak jij binnenkort deel uit van het G-team van sc Heerenveen?

07 juni 2022 09:40

sc Heerenveen neemt ook komend seizoen met een team deel aan de Bijzondere Eredivisie. Maar met welke spelers de club dat gaat doen, is nog niet bekend. Daarom organiseert sc Heerenveen voor spelers met een beperking een selectiedag. Aanmelden kan onderaan dit bericht.

25082021282018 DSC 9132


De Bijzondere Eredivisie is de landelijke voetbalcompetitie met bijzonder talentvolle teams. Het is een initiatief van de stichting Het Gehandicapte Kind, bedoeld om een podium te creëren voor voetballende kinderen met een beperking. sc Heerenveen is een van de elf deelnemers en wordt al sinds 2019 gesponsord door Eisma Media Groep.

Het seizoen 2022/2023 van de Bijzondere Eredivisie bestaat uit vier wedstrijddagen. Om een mooie prestatie neer te zetten, traint het G-team van sc Heerenveen meerdere keren per jaar, onder leiding van een vaste trainer.

Selectiedag
sc Heerenveen is voor het G-team op zoek naar twaalf spelers. Daarom organiseert de club op woensdag 15 juni een selectiedag voor spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of een (chronische) aandoening tussen de 10 en 18 jaar. De selectiedag vindt plaats op Sportpark Skoatterwâld, van 16.00 tot 17.15 uur. Aanmelden kan tot en met zondag 12 juni.

Heb je een vraag over de selectiedag, de Bijzondere Eredivisie of over het G-team in het algemeen? Neem dan contact op met onze afdeling MVO.

Aanmelden