Nieuwe FeanFan Magazine komt uit (en dit staat erin)

23 februari 2022 10:30

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt woensdag uit. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer staan onder meer interviews met spelers Filip Stevanovic en Anas Tahiri, keeperstrainer Ruud Hesp en FeanFan-voorzitter Jildou Visser.

Feanfan 4 Cover


Door de hoofdredactie:

De stadions mogen weer vol. Dat komt uitstekend uit. Op zondag 10 april viert supportersclub FeanFan alsnog haar 40-jarig jubileum met een grote sfeeractie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. In de nieuwe FeanFan Magazine lees je een vooruitblik op de festiviteiten en een interview met Jildou Visser, de trotse aanvoerster van de supportersvereniging. "De eerste vrouw als voorzitter, dat vind ik wel een eer."

Uiteraard is er in de vierde FeanFan van het seizoen ook veel aandacht voor de flinke veranderingen binnen staf en selectie tijdens de winterse transferwindow. Technisch manager Ferry de Haan schetst zijn ideaalplaatje voor komend seizoen: een kleinere selectie, meer eigen spelers en parels in de voorhoede. "Deze club is groot geworden met artiesten in de aanval. Daar moeten we weer naar toe."

Een van de huidige talenten voorin is Filip Stevanovic, de huurling van Manchester City. De Serviƫr heeft het naar zijn zin in Heerenveen, maar is nog niet tevreden over zijn bijdrage aan de prestaties van de hoofdmacht. "Van mezelf moet ik meer gaan scoren. Ik speel linksbuiten, op die positie is het de bedoeling dat je veel scoort. Ik wil het team helpen."

Anas Tahiri kwam in januari de Friese selectie versterken na het vertrek van spelmaker Joey Veerman. Ook de Belg hoopt zich in Heerenveen te ontwikkelen, in het spoor van zijn begenadigde voorganger. "Ik leg geen druk op mezelf. Joey heeft zijn kwaliteiten, die heb ik ook. Hij heeft het hier fantastisch gedaan en een mooie stap kunnen maken. Aan mij de taak om mezelf te laten zien in Heerenveen en ook een stap af te dwingen."

Daar blijft het niet bij in de nieuwe FeanFan. Geniet ook van de heerlijke interviews met keeperstrainer Ruud Hesp, teammanager Jolanda Huiskamp van de sc Heerenveen Vrouwen, oud-speler Mika Nurmela, doelman Xavier Mous, supporters- en vrijwilligerscoƶrdinator Arthur Beugelink en supporter Gerlof Elzinga. Houd je brievenbus in de gaten.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 20 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.