'Om utens': Musaba, Zaal en Klaverboer in Oranje-voorselecties

07 maart 2022 14:17

Eind maart staan er weer interlands op de voetbalkalender. Diverse bonden maken daarom alvast hun voorlopige selecties bekend. Ook (jeugd)spelers van sc Heerenveen vinden hun naam terug op die lijsten.

51890795 ORANGE PICTURES


Anthony Musaba
Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje nam voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zwitserland onder anderen Anthony Musaba op in zijn voorselectie. De KNVB maakt op vrijdag 18 maart de definitieve selecties bekend.

Nicolas Madsen
Een van de spelers die is opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Denemarken is Nicolas Madsen. Op dinsdag 15 maart hoort Madsen of hij ook bij de definitieve selectie zit.

Timo Zaal
Timo Zaal behoort tot de voorlopige selectie van het Nederlands elftal Onder 18. Het team van bondscoach Martijn Reuser speelt twee vriendschappelijke duels: met Frankrijk en Duitsland.

Oliver Braude
Oliver Braude van Onder 18 mag zich eind maart melden bij de nationale ploeg. Met Noorwegen Onder 18 werkt hij in Spanje drie oefenduels af: tegen Noord-Ierland, Tsjechiƫ en Belgiƫ.

Bernt Klaverboer
Keeper Bernt Klaverboer staat op de lijst van de voorselectie van Oranje Onder 17. De ploeg van bondscoach Mischa Visser speelt eind maart oefenwedstrijden tegen Hongarije, Slowakije en Griekenland.