Uitregistratie en nieuw reglement: alles wat je moet weten over awaydays

08 december 2022 11:09

Overal waar we gaan, hoor je onze naam! Het is dit seizoen dringen om een kaartje bij de uitwedstrijden. Of we nou bij Hoek, bij Go Ahead Eeagles of tegen Excelsior speelden, overal waren onze fans goed te horen. Dit willen wij graag zo houden. Daarom is het van belang dat van iedereen die meegaat naar de uitwedstrijden de gegevens up-to-date zijn. Heb je het afgelopen jaar geen uitregistratie aangevraagd en wil je graag een awayday beleven? Dan willen we je vragen om dat nu te doen, met een recente pasfoto.

23102022301141 FPH2809


Weet je niet zeker of je dit de afgelopen periode al gedaan hebt? Download dit formulier om jouw relatienummer op te zoeken. Sta je ertussen, dan heb je al een uitregistratie en hoef je niets te doen! Let op: het formulier is op 15 september 2023 om 15.30 uur voor het laatst bijgewerkt. Uitregistraties die daarna aangevraagd zijn, ontbreken dus nog.


Nieuw reglement
Zonder uitregistratie is het niet mogelijk om naar een uitwedstrijd te gaan. Dit geldt voor zowel bustickets als eigen vervoerkaarten. Voor je een uitregistratie kan aanvragen, moet je akkoord gaan met ons 'reglement uitwedstrijden'. De nieuwe versie daarvan vind je hieronder. Op naar veel mooie uitwedstrijden. Samen achter de club, één met Heerenveen!