Akademy: Gouden wissel helpt Onder 21 aan derde competitiezege

04 oktober 2023 10:27

Onder 21 is nog steeds ongeslagen. De ploeg van Niek Westra heeft tien punten na vier wedstrijden. Afgelopen weekend werd NEC met 2-0 verslagen en nu was de buurman van de Gelderlanders aan de beurt: in Arnhem werd het tegen Vitesse 1-2.

30092023313248 DSC 7369

Al na zes minuten spelen mochten de Friezen, waar Daniel Karlsbakk en Charlie Webster meededen, juichen. Thom Faber zette sc Heerenveen op voorsprong. Aan het begin van de tweede helft werd het weer gelijk.

Trainer Westra besloot na ruim een uur spelen drie wissels door te voeren. Onder andere Ties Oostra kwam binnen de lijnen. Het bleek een gouden zet, want na 72 minuten bezorgde hij de bezoekers de overwinning. Zaterdagmiddag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. In Venlo is VVV dan de tegenstander.