Akademy: Onder 21 wint met meerdere spelers van het eerste elftal van FC Emmen

08 november 2023 10:06

Onder 21 hoefde dit weekend niet in actie te komen, maar speelde dinsdagavond wel een competitiewedstrijd. Dat was de uitgelezen mogelijkheid om een aantal wisselspelers van het eerste elftal mee te laten doen. Denzel Hall, Syb van Ottele, Charlie Webster én Daniel Karlsbakk begonnen in de basis tegen FC Emmen.

W11

Ondanks dat de Friezen dus met de nodige versterkingen speelden, was het de uitploeg die op voorsprong kwam. Al in de derde minuut zette Tim Lemmen de Drentenaren op 0-1. Karlsbakk zorgde voor de gelijkmaker toen er bijna dertig minuten gespeeld waren. Het was daarna wachten op meer doelpunten van sc Heerenveen, want de pompeblêdenformatie was heer en meester op Sportpark Skoatterwâld. De kansenregen leverde na de pauze nog twee doelpunten op. Espen van Ee en Charlie Webster mochten juichen.

Opstelling sc Heerenveen O21: Klaverboer; Hall, Van Ottele, Nunumete, Van der Plaat; Van Ee, Webster, Ahmed (75. Krasniqi); Witteveen, Karlsbakk (60. Rallis), Oostra