Bezoekersinformatie FC Volendam-thuis: hier moet je rekening mee houden

11 januari 2023 13:00

Afgelopen weekend begon de tweede seizoenshelft met een doelpuntloos gelijkspel in Waalwijk. sc Heerenveen speelt woensdagavond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. FC Volendam komt in het bekertoernooi langs in het Abe Lenstra stadion, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Lees hier waar je rekening mee moet houden.

27082022298648 FPH2796


Wedstrijd niet live op televisie
sc Heerenveen - FC Volendam wordt vanavond niet live uitgezonden op televisie. Daarom mogen seizoenkaarthouders bij deze bekerwedstrijd gratis naar binnen. Heb jij geen seizoenkaart, maar wil je de ploeg wel aan het werk zien? Koop dan een passe-partout. Je krijgt dan niet alleen een ticket voor het bekerduel, maar ook voor de Eredivisiewedstrijd tegen AZ, op zaterdag 14 januari. Om 18.45 uur is de aftrap.


Bijzonder Frysk Folksliet
Zoals bij iedere thuiswedstrijd zal ook nu het Frysk Folksliet voor de wedstrijd door het Abe Lenstra stadion galmen. Het volkslied zal bij dit bekerduel ten gehore worden gebracht door de Oekraïense Nataliia Gryshchenko, die door de oorlog in haar geboorteland naar onze provincie is gevlucht.

Andries Noppert
Kees van Wonderen liet dinsdagmiddag al weten dat Xavier Mous onder de lat staat in het bekerduel met de Volendammers, maar toch zal ook Andries Noppert de nodige aandacht krijgen. Het is namelijk de eerste thuiswedstrijd na het wereldkampioenschap in Qatar, waar hij de eerste keeper van het Nederlands elftal was. Daarom wordt de Fries voorafgaand aan het duel in het zonnetje gezet.

Geen Arriva-regeling
Onlangs hebben seizoenkaarthouders een e-mail gekregen met een vouchercode om gratis naar wedstrijden te reizen met Arriva. Deze regeling is alleen bij thuisduels in de Eredivisie van kracht en geldt dus niet vanavond. Aankomend weekend, wanneer de ploeg tegen AZ speelt in het Abe Lenstra stadion, kan wel weer gebruik worden gemaakt van de vouchercode.