Bezoekersinformatie voor Ajax-thuis: kom op tijd naar het uitverkochte stadion

10 maart 2023 11:21

Zondagmiddag komt Ajax op bezoek in Friesland, een wedstrijd tussen de nummer twee en negen van de ranglijst. Om 14.30 uur zal afgetrapt worden in een uitverkocht Abe Lenstra stadion. Omdat het zo druk wordt, is het stadion niet anderhalf maar twee uur voor de aftrap open. Kom dus op tijd, zodat je zeker weet dat jij niets van dit duel hoeft te missen! Lees hier wat je nog meer moet weten over het stadionbezoek.

DSC04579


Tip: Heb jij voor deze wedstrijd een ticket gekocht? Print dan je E-ticket uit! Om lange wachtrijen bij de toegangspoorten van het stadion te voorkomen, helpt het als je het toegangsticket bij de hand hebt en niet op het laatste moment nog op je telefoon moet zoeken. Hoe beter je voorbereid bent, hoe meer mensen bij de aftrap op hun plaats zijn!

sc Heerenveen roept op: provoceren? Nee!
Voor de wedstrijd tegen Ajax roepen wij iedereen op de wedstrijd gezamenlijk en met respect voor elkaar en het voetbal te beleven. Zondag zullen de meeste supporters achter sc Heerenveen staan. Echter verwacht de club ook dat er neutrale toeschouwers en Ajax-aanhangers (uit de regio) op de tribunes zullen zitten. In het kader van normalisatie roepen we iedereen in het stadion op zich normaal te gedragen, zodat we er samen een mooi voetbalfeest van kunnen maken!

Arriva-regeling
Seizoenkaarthouders kunnen op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen en Drenthe. Om gebruik te maken van deze regeling heb je de Glimble-app nodig. Klik op onderstaande button hoe het precies werkt.